Over HK-Consultancy

‘Ieder project een uitdaging’

HK-Consultancy is in 2003 door directeur Henrik Koelewijn opgericht. Koelewijn begon zijn loopbaan bij een gerenommeerd architectenbureau waar hij jarenlang intensief samenwerkte met gemeenten, projectontwikkelaars en adviesbureaus. Na een periode van projectleiding en –management binnen een bouwkundig adviesbureau én een huisvestingsbureau in de zorgsector, besloot Koelewijn de weg van het zelfstandig ondernemerschap in te slaan. Zijn allround, bouwkundig kennispakket zorgde al snel voor een explosieve groei van zijn bedrijf. Vele grote en kleinere bouwprojecten passeerden de revue en nog steeds ziet Koelewijn in ieder nieuw project een nieuwe uitdaging. Sinds 2010 is HK-Consultancy gevestigd in een monumentaal kantoorpand aan de Graafschap in Kampen.

Wie zijn wij?

De heer H. (Henrik) Koelewijn (1972) 

Directeur / Senior adviseur Bouwconsultancy & Kostenconsultancy

 

Door de jarenlange ervaring binnen de bouwsector en de begeleiding van vele projecten binnen de zorg, heeft Henrik Koelewijn zich gespecialiseerd in het verbinden van Raden van Bestuur en de werkvloer. Een echte ‘bruggenbouwer’, met de volgende specialismen:

• Projectmanagement

• Directievoering

• Bouwkostenadviseur

Naast zijn werkzaamheden voor HK-Consultancy, nam Henrik Koelewijn – op aanvraag van TNO/Bouwcollege – zitting in de Ronde Tafel Conferentie van de Hogeschool Arnhem / Nijmegen. Deze adviesgroep heeft zich gebogen over de nieuwe opleiding Vastgoedadviseur in de Zorg.

Mevrouw E. (Esther) Koelewijn – Van den Burg (1974)
Medewerkster Interieurontwerp & Styling
Tot de geboorte van hun oudste zoon (1999) was Esther Koelewijn (echtgenote van Henrik) werkzaam in de horeca. Sinds de start van het bedrijf in 2003 is Esther nauw betrokken bij het reilen en zeilen van HK-Consultancy. Naast de zorg voor hun inmiddels vier kinderen, werkt Esther afwisselend op kantoor en thuis. Esther is verantwoordelijk voor alle zaken omtrent organisatie, boekhouding en facturering. In 2019 behaalde Esther haar certificaat Interieurstyling. Eind 2021 mocht zij ook haar diploma Binnenhuisarchitectuur in ontvangst nemen. Zij werkt voor zorginstellingen, kantoren, scholen en particulieren. Kijk voor meer informatie onder het kopje: Interieurontwerp & Styling.

Opdrachtgevers