Nieuws

Nulmeting sportaccomodaties

20 februari 2015 15:57

Nulmeting sportaccomodaties

HK-Consultancy BV is gevraagd om het onderhoud van alle buitensport accomodaties in beeld te brengen voor een gemeente. Tevens is de opdracht gegeven om alle sporthallen te inventariseren en een nulmeting uit te voeren.

 

De vervolgopdracht voor het in beeld brengen van al het maatschappelijk vastgoed. 

Bouwteam opgestart voor Zorggroep Groningen

07 januari 2015 17:13

Aan het begin van dit nieuwe jaar heeft HK-Consultancy BV i.s.m. Zorggroep Groningen een bouwteam opgestart voor de verbouw/renovatie van het oudbouw gedeelte van locatie Maartenshof.

 

Het wordt een uitdaging om de werkzaamheden nog voor 1 juli 2015 op te leveren binnen het verlaagde BTW tarief.

Project HK-Consultancy in het nieuws

05 januari 2015 13:54

Innovatieve zorg in bestaand gebouw van Zorgbalans

Voor het bepalen van de beste passende aanbieding voor onze opdrachtgever Zorgbalans is niet alleen de prijs het belangrijkste criterium. Door HK-Consultancy is tevens gevraagd naar een planning, omdat bij een korte bouwtijd De Tol eerder in gebruik kan worden genomen. De economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) biedt de opdrachtgever namelijk de gelegenheid om ook andere factoren dan alleen de prijs mee te laten wegen in de besluitvorming over de gunning van het werk.

Door MAX, Trouw en het ND is er veel aandacht besteed aan het project. 

 

 

Gemeente Kampen vraagt HK-Consultancy voor projectleiding de Stadskazerne

28 november 2014 16:54

In oktober 2014 is HK-Consultancy gevraagd de projectleiding over te nemen namens de gebruikers van project de Stadskazerne. Het project is in de volksmond bekend als de voormalige van Heutzkazerne en deze zal omgebouwd worden tot maatschappelijk vastgoed.

 

De kennis en ervaring binnen het bedrijf van HK-Consultancy over demarcatie en verschillende gebruikers van vastgoed sloot aan bij de vragen die de gemeente Kampen stelde. Het terugwinnen van vertrouwen, en afronden van het project is de opdracht. Hier wordt hard aan gewerkt en de eerste resultaat zijn er.

bijlage_4a_vvo_bg.pdf?1417190375

Opdrachtgevers

  • Naam opdrachtgever